Hotel i Bariloche – Mine forslag

Hvor skal man bo i Bariloche

San Carlos de Bariloche er en ufattelig populær turistdestination – faktisk hører den til blandt de fem mest besøgte byer i Sydamerika! Det er en af Patagoniens smukkeste byer takket være beliggenheden ved foden af Andesbjergene. Hvor skal man bo i Bariloche? Se mine forslag her.

Hvis du er til natur og flotte omgivelser, så er Bariloche en destination, du bare skal besøge. Det er en mellemstor by med omkring 135,000 indbyggere, og den er blandt andet kendt for sin tysk-schweiziske arkitektur.

Bariloche ligger ved Nahuel Huapi-søen, og der er heller ikke langt til bjergene. Derfor er Bariloche en god base, hvis du vil være tæt på naturen og have en hyggelig tur til Patagonien. Hvis du kommer om sommeren, er der grønt og smukt. Hvis du kommer om vinteren, er der sne, frost og mulighed for at stå på ski.

Det er særdeles vigtigt at finde et godt hotel i Bariloche. Det skyldes, at de bedste hoteller kan hjælpe dig med at arrangere aktiviteter, dagsture og mere. Jeg vil anbefale to hoteller herunder – et centralt hotel hvor jeg selv boede på mit første ophold, samt det mest kendte og historiske hotel som dog ligger lidt væk fra byens centrum.

Soft BarilocheBook her

Et centralt hotel i Bariloche med gode priser

Jeg overnattede hos dette hotel på min første tur til Bariloche. Hotellet blev valgt på grund af den gode beliggenhed og i øvrigt en fin pris i forhold til andre Bariloche hoteller. Så det var en kombination, jeg ikke kunne sige nej til.

Prisen for et almindeligt dobbeltværelse ligger normalt omkring 700 kroner. Der kan dog være tilbud hvis du rejser uden for sæsonen (forår og efterår).

Beliggenheden er på vejen Mitre, som er den mest kendte og centrale vej i Bariloche. Det er her, at de fleste af byens butikker og restauranter ligger. Dog skal det siges, at den vestlige halvdel af Mitre er fuld af aktivitet, mens den østlige halvdel af mere stille. Soft Bariloche hotellet ligger cirka midt på vejen, så det er en rigtig god beliggenhed.

Der er gåafstand til alt i centrum af byen – og det inkluderer let afstand til den flotte sø Nahuel Huapi. Skal du videre til bjergene, så skal du med noget transport, fx taxi eller bus.

Hotellet har et særdeles venligt personale. Du får en rigtig god introduktion til Bariloche her. De kan desuden hjælpe med at arrangere aktiviteter i byen til fornuftige priser, og det inkluderer mulighed for at komme på dagsture med guide. En mulighed er blandt andet at komme på Camino de los Siete Lagos – en tur der går forbi syv smukke søer i Patagonien og som slutter i byen San Martín de los Andes, inden turen går tilbage til Bariloche.

Anbefaling af hotel i Bariloche - Soft Bariloche

Værelserne hos Soft Bariloche er meget store og rummelige. Der er virkelig god plads. Det er ikke et luksushotel på nogen måde, men der er generelt styr på tingene. Jeg syntes selv, at det var både hyggeligt og behageligt – og jeg var på hotellet en hel uge.

Derfor er det min primære anbefaling til valg af hotel i Bariloche. Du får en rigtig god kombination af pris, beliggenhed og service. Ret meget bedre bliver det egentlig ikke.

Llao Llao HotelBook her

Det mest kendte luksushotel i Bariloche som åbnede i 1940

Hvis du ønsker en helt særlig oplevelse i Bariloche og Patagonien, og du er villig til at betale en god portion over gennemsnittet for det, så er der kun ét valg: Nemlig det kendte Llao Llao Hotel, der ikke blot anses som det bedste i Bariloche, men som også er en del af ‘The Leading Hotels of the World’.

Llao Llao Hotel åbnede i 1940. Det har beholdt sin klassiske stil med flotte møbler, og mange af værelserne har udsigt til søen.

Hotellet er kæmpestort og ligger i naturskønne omgivelser. Det er dog ikke et centralt hotel – det skal nævnes. Llao Llao ligger cirka 25 kilometer vest for Bariloches bycentrum. Du kan komme frem og tilbage med enten taxi, bus eller billeje.

I nærområdet kan du nyde den flotte udsigt, tage på vandreture, eller besøge andre nærliggende byer som fx Col. Suiza. Hotellet er et resort, så der er mange faciliteter på steder. Heriblandt golf, spa, pool, restauranter, bar og mere. De sætter virkelig fokus på, at man kan få en luksusoplevelse på hotellet.

Llao Llao er selvfølgelig femstjernet, og det er ikke billigt. I hvert fald ikke i forhold til argentinske og sydamerikanske standarder. Et standardværelse koster omkring 3.000 kroner pr. nat, mens den bedste suite koster omkring 10.000 kroner pr. nat. Priserne kan være endnu højere i højsæsonen, men det varierer.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om Llao Llao er pengene værd. Jeg vil mene, at det er dét værd, hvis du ønsker en historisk oplevelse i Bariloches måske flotteste omgivelser. Man behøver heller ikke nødvendigvis at tage et langt ophold hos Llao Llao. 2-3 nætter er fint, hvis du bare vil have oplevelsen af at være på et luksushotel i Patagonien. Har du pengene til det, er der nemlig ingen tvivl om, at Llao Llao er det bedste hotel i Bariloche og omegn.

Andre hoteller i Bariloche

Der er rigtigt mange hoteller i Bariloche at vælge imellem. Hvis du selv vil kigge efter flere muligheder, så kan du finde dem på Booking.com.

Jeg vil anbefale at være i centrum af byen, hvis du er til kultur og du gerne vil rundt på dagsture i provinsen. Det kan nemt arrangeres fra centrum, og der er også et hav af gode restauranter. Bycentrum af Bariloche er den nederste del af byområdet, som går ned til søen. Den vigtigste og mest centrale gade er Mitre, og hvis du finder et hotel på Mitre – eller bare tæt på – så er du sikret en god beliggenhed.

Mitre er den centrale gade i Bariloche
Mitre er den centrale gade i Bariloche. Her vrimler det med butikker og restauranter

Ellers kan du overnatte i et af de naturskønne områder i nærheden. For eksempel i Llao Llao mod vest. Der er hoteller hele vejen langs kysten til Nahuel Huapi-søen, så mulighederne er mange. Ethvert af dem kan vælges, hvis du ønsker en resortoplevelse og ikke går nær så meget op i praktisk beliggenhed.

Rent prismæssigt starter hotellerne i Bariloche omkring 500 kroner pr. nat og går op derfra. Det er en af de dyreste byer i Argentina, og selvom landet har en svær økonomisk periode, er det ikke nær så synligt i en turistby som Bariloche, der stadig tiltrækker et hav af besøgende på grund af naturen og det spændende byliv.

Konklusion

Hvis du vil overnatte i centrum af Bariloche til en fin pris, så vil jeg anbefale Soft Bariloche Hotel. Det er et rigtigt fint valg til de fleste. Især hvis du gerne vil udforske både centrum og have nem adgang til diverse dagsture rundt i Río Negro-regionen.

Ønsker du en luksusoplevelse og er du villig til at betale for den, så er det ikoniske Llao Llao Hotel en god mulighed. Det ligger ikke centralt, men til gengæld er omgivelserne fantastiske, og der er stadig flere gode ting at lave. Perfekt til en afslappende luksusferie.

Jeg håber, du har fået svar på hvor det er godt at overnatte i Bariloche. Har du flere spørgsmål, så stil dem endelig. Erfaringer må også gerne deles hvis du har en hotelanbefaling som du synes andre kan nyde godt af!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top