Hostel i Buenos Aires: Min anbefaling

Hostel i Buenos Aires

Buenos Aires byder på mange overnatningsmuligheder. Du kan både vælge ferielejlighed, hotel og hostel. De to første muligheder er de mest populære, men hvad hvis du gerne vil socialisere på turen og have nem adgang til arrangerede aktiviteter?

I så fald er et hostel bedst. Og dem er der mange af i Buenos Aires. De henvender sig især til unge mennesker (18-35), men mange af dem har ingen aldersgrænser, og der er adskillige fordele ved at vælge et hostel. På et hostel er det nemmere at møde andre rejsende, tilmelde sig aktiviteter, og så er priserne også en del billigere.

En god ting ved de bedste hostels i Buenos Aires er, at de både har sovesale og private værelser. Du kan altså vælge en seng på en sovesal, hvis du vil spare penge. Men du kan også vælge et privat værelse, som er lidt mere ligesom et hotelværelse, bare med den fordel at du stadig har mulighed for alt det sociale i vandrehjemmets fællesområder.

Der er især ét hostel i byen som jeg er vild med. Det hedder Viajero, og det vil jeg fortælle lidt mere om her.

Det bedste hostel i Buenos Aires

Viajero Buenos Aires – Book her

Jeg har haft to ophold hos Viajero Buenos Aires, og jeg vil klart sige, at det er et af de bedste hostels – ikke bare i Argentina, men måske i verden.

Der er nemlig en god kombination af central beliggenhed, mange aktiviteter, fine forhold, god service og sikkerhed.

Perfekt beliggenhed

Dette hostel ligger i den østlige del af Monserrat og lige nord for det historiske område San Telmo. Det er en rigtig god beliggenhed, og der er kun få minutters gang op til Microcentro og den kendte shoppinggade Calle Florida og den ikoniske Plaza de Mayo.

Dermed er du tæt på flere af byens store seværdigheder. Du kan gå til mange af tingene i centrum, og ellers suser der taxier rundt i området konstant. Den mest nærliggende Subte (metro) er Belgrano.

Jeg vil sige, at det er en rigtig god beliggenhed overordnet. Viajero Buenos Aires ligger i et af byens mest centrale og spændende områder, hvor der altid sker noget. Jeg følte desuden, at området var forholdsvis sikkert. Om dagen er der ingen grund til bekymring og om natten skal man blot sørge for at gå sammen med andre – eller tage en taxi/Cabify tilbage til vandrehjemmet.

Aktiviteter hver dag

Der sker altid noget på Viajero. Når du checker ind, kan du melde dig ind i WhatsApp-gruppen, og der nævner de altid dagens program. Der er nye aktiviteter alle ugens dage. Nogle aftener er der asado, andre aftener er der pub crawl i området, og der afholdes også forskellige initiativer på vandrehjemmet. Eksempelvis tangoundervisning, yoga, argentinsk madlavning, og meget andet.

Der er både bar og restaurant hos Viajero. Deres drinks er forholdsvis billige, men dog lidt dyrere end hvad det koster ude i byen. Baren fungerer generelt som et mødested for dem, der overnatter på vandrehjemmet, men der er også andre faciliteter som swimmingpool, brætspil, bordfodbold, tv-område, med mere. Ingen chance for du kommer til at kede dig.

Nemt at møde andre rejsende

Dette er nok det bedste punkt. Viajero er et meget socialt hostel, hvor det er nemt at møde andre rejsende. De fleste, som overnatter der, har en social indstilling og vil gerne snakke med andre. Det er nemt at falde i snak med folk over morgenmaden eller ved de mange aktiviteter. Ellers kan man bare sætte sig i et af fællesområderne og se hvad der sker. Det er klart et af de mest sociale hostels jeg har været på. Man ender ofte med at være en større gruppe, der laver ting sammen, så det er herligt.

Både fælles og private værelser

Hvis du vil spare penge, så er det forholdsvis billigt at booke en seng i et af de mange fællesværelser hos Viajero. Der er værelser for 4 personer, 6 personer, osv. Nogle værelser er kun for kvinder.

Man får selvfølgelig den rigtige hosteloplevelse ved at vælge et fællesværelse. Men hvis du ikke er så meget til at dele værelse med andre, så kan du også reservere et privat værelse.

Det gjorde jeg personligt. Priserne i Argentina er fornuftige, så jeg ville egentlig hellere bare have et privat værelse, men stadig nyde godt af de mange faciliteter og aktiviteter som vandrehjemmet har at byde på. Og på den måde føles det mere som et hotel, men hvor man har mulighed for at tilføje alt det sociale.

De private værelser hos Viajero er meget rummelige – der er rigeligt med plads. Stor seng, skrivebord, badekar, osv. Kvaliteten er okay. Det tager nogle gange lidt tid, inden vandet bliver varmt, og om aftenen kan man godt høre larmen fra fællesområderne. Men det er ikke det store problem, da man jo ofte er med til aktiviteterne og derfor ikke lader sig irritere af larmen. Samlet synes jeg egentlig ikke, der er noget at klage over, og til prisen kan man lige så godt vælge et privat værelse hos dette hostel, som man kan vælge et hotelværelse et andet sted i byen.

Hvis du vil se nærmere på Viajeros værelser og aktuelle priser, så gå til booking lige her!

Andre gode hostels i Buenos Aires

Jeg kender til et par andre hostels i Buenos Aires som også er ganske gode. Viajero er min favorit, men hvis der er fuldt booket eller hvis en af de andre muligheder er billigere, så kan alternative steder overvejes.

Det bedst vurderede hostel i byen er Che Juan BA. Det er et hyggeligt hostel, som nok er det reneste af dem alle. Det er et hostel, som er mere ‘chill’, det vil sige lidt mindre fokus på fest, men der er stadig fokus på at folk socialiserer med hinanden. Igen, kvaliteten er rigtig god, men der er kun to private værelser på hele vandrehjemmet, og de er næsten altid reserverede god tid i forvejen. Derfor har man stort set kun sovesalene som mulighed. Men hvis du vil have en stille, rolig og prisvenlig hosteloplevelse, så er Che Juan BA det næstbedste valg i byen efter Viajero.

Selina Palermo er et fint valg, hvis du gerne vil være i Palermo-kvarteret. Palermo er nok det mest populære kvarter i Buenos Aires lige nu, og mange turister vil gerne være der. Dog ligger de fleste hostels og hoteller i Microcentro, altså den centrale del af Buenos Aires, så der er knap så mange muligheder i Palermo endnu. Men der er dog Selina, og det er et fint valg. Især hvis du gerne vil feste.

Milhouse Avenue er det fjerde hostel jeg vil anbefale. Det er generelt lidt billigere end de andre. Beliggenheden er lige på den travle Avenida de Mayo. Der er masser af sovesale såvel som private værelser. Og de er kendte for at have et rigtigt godt personale, som kan hjælpe med mange ting, heriblandt dagsture og fodboldbilletter – selv de billetter, der normalt er svære at få (River og Boca).

Konklusion

Buenos Aires er en virkelig populær rejsedestination – den største i Sydamerika – så der kommer altid mange rejsende forbi. Mange af dem bor på hostels, for her kan man få den mest sociale oplevelse.

Viajero er det bedste hostel efter min mening, så tag og overvej et ophold der. Er du mere til hotel? Så læs min guide til områder i Buenos Aires og find overnatning i den del af byen, der interesserer dig mest.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top