Hotel i Santiago de Chile – Min anbefaling

Hotel i Santiago - min anbefaling

Santiago de Chile er en af mine yndlingsbyer. Der er utallige muligheder når det kommer til seværdigheder, natteliv, shopping, madoplevelser og dagsture. Og der er også et hav af hoteller i byen.

Her vil jeg anbefale mit personlige favorithotel i Santiago (The Singular) og komme nærmere ind på, hvad der gør det så godt. Desuden vil jeg give et par alternative forslag, hvis du leder efter hotel i et andet område af byen, samt hvis du ønsker at finde et billigt hotel.

Det bedste hotel i Santiago

The Singular Santiago – Book her

Ud fra mine erfaringer er det klart hos dette hotel, at man får den bedste oplevelse i byen. Personalet giver den bedst tænkelige service og kan hjælpe med stort set alt. Der er i den grad fokus på god service hos The Singular.

Hotellet har også et rigtigt godt ry. Det er inkluderet i bogen “The Leading Hotels of the World” og det er et af de få femstjernede hoteller i den historiske del af Santiago de Chile.

Det ligger nemlig i området Lastarria, og meget tæt på kvarteret Bellas Artes.

Lastarria er kendt som det kunstneriske område i Santiago. Hvis du går til venstre, når du forlader The Singular, kommer du direkte til et af byens største gademarkeder. Lige i nærheden er der caféer og spændende butikker inden for musik, bøger og kunst. Desuden kan du gå direkte til flere store seværdigheder, som eksempelvis Cerro Santa Lucía, Det Nationale Kunstmuseum, samt Plaza de Armas som har flere emblamatiske bygninger omkring sig.

Selve hotellet er smukt indrettet og har mange gode faciliteter. Møblerne på værelset er absolut top klasse. Hotellets spa, som ligger under receptionen, er også værd at benytte. Især hvis du ankommer med et tidligt fly og gerne vil slappe lidt af, mens du venter på værelset bliver klart.

Morgenmaden kan jeg også kun rose. Det er ikke en traditionel morgenbuffet, men du kan ubegrænset vælge præcis hvad du vil have. Du får et kort udleveret, når du sætter dig, og så fortæller du tjenerne hvad du ønsker at spise og drikke. De kommer over med det hele, og maden er rigtig god. Du kan vælge alt fra bacon og æg, yogurt, frugt, brød, samt diverse andre ting.

Prismæssigt er The Singular dyrere end gennemsnittet, når det gælder hoteller i Santiago. Men det er jo også et femstjernet hotel. Dog synes jeg ofte der er tilbud, og det var for eksempel tilfældet, da jeg overnattede der sidst. Ellers lyder normalprisen på 2.300 kroner pr. nat i højsæsonen og cirka 1.500 kroner pr. nat i lavsæsonen. Men som sagt, hold øje med tilbud, for nogle gange kan du finde en reduceret pris.

Hvis du har mulighed for det, så vil jeg kort sagt bare anbefale at booke dig ind på The Singular Santiago. Det er et bedste valg i byen.

Tjek de aktuelle priser hos The Singular Santiago her!

Andre gode hoteller i Santiago

Igen, hvis jeg kun kan komme med én anbefaling, så er det The Singular. Men hvis du leder efter flere muligheder, så kommer der et par ekstra forslag herunder. Her fokuserer jeg på mere specifikke ting, som for eksempel hvilket hotel der er bedst til forretningsrejsende, hvilket der er bedst til familier, hvilket der er bedst hvis du ønsker billig overnatning, osv.

Bedste hotel for forretningsrejsende

Som forretningsrejsende er det bedst at være i distriktet Sanhattan eller generelt bare den vestlige del af Las Condes.

Her finder vi flere forskellige hoteller, og det mest anerkendte af dem er The Ritz-Carlton som har en god beliggenhed, fremragende faciliteter til både arbejde og afslapning, samt virkelig god service. Et dyrt hotel, men uden tvivl investeringen værd. I hvert fald hvis du ønsker de bedste faciliteter samt at være lige ved byens vigtigste businessområde.

Bedste hotel for familier

Novotel Santiago er kendt for at være et familievenligt hotel. Især fordi der er pool, tegnefilmskanaler på TV, og en forholdsvis varieret morgenmad. Samtidig er priserne rimelige, hvilket jo er rart, hvis man for eksempel skal reservere to værelser.

Hotellet ligger i Las Condes, hvilket er kendt som det sikreste område i centrum af Santiago.

Dog kan det også være oplagt at have en ferielejlighed som familie. Her ville jeg nok igen vælge én i Las Condes. Der er et aparthotel der hedder One NK Apartments som har fine lejligheder og som ligger i området.

Billigt hotel i Santiago

Hotel Libertador er et af de billigste hoteller i centrum, som stadig har fin kvalitet.

Gennemsnitsprisen for et standard eller executive-værelse lyder på omkring 530 kroner pr. nat. Det er allerede en god pris, men ofte er der yderligere rabatter hvis du reserverer et ophold på tre nætter eller længere. Beliggenheden er i det historiske centrum, lidt syd for Plaza de Armas.

Hotel i Santiago med pool

Mange hoteller i Santiago har swimmingpool, så det er intet problem at finde et godt overnatningssted med fri adgang til pool.

Et hotel som er kendt for sin store swimmingpool er Sheraton Santiago, som i øvrigt har en fin og central beliggenhed i Pedro de Valdivia-kvarteret, tæt på byens store park. Fornuftige priser i øvrigt!

Bedste områder i byen

Det er selvfølgelig en smagssag alt efter hvilke interesser man har. Men generelt er de bedste og sikreste områder i Santiago følgende:

  • Lastarria
  • Bellas Artes
  • Sanhattan
  • Las Condes
  • Barrio Italia

Hvis du vil læse mere om disse kvarterer – samt hvilke områder man skal undgå – kan du gå til artiklen om hvor man skal bo i Santiago, for dér går jeg i dybden med områderne i byen.

Konklusion

Santiago er en sand storby med en lang række overnatningssteder at vælge imellem. Efter min mening er det bedste hotel i Santiago uden tvivl The Singular. Faktisk er det et af de bedste hoteller, jeg nogensinde har overnattet hos, så det var en meget positiv oplevelse. Dog er der mange alternative muligheder, hvis du ønsker at være i et andet kvarter af byen.

Jeg håber denne hotelguide har været nyttig. Du ønskes en god tur til Santiago, og tag eventuelt et kig på mine andre artikler, hvis du skal videre rundt i Chile og Sydamerika.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top