Flybilletter til Buenos Aires – Her finder du de billigste

Flybilletter til Buenos Aires - KLM er ofte biligst

Buenos Aires er den mest besøgte by i Sydamerika. For at komme dertil skal du naturligvis flyve – og det vil som regel kræve en enkelt mellemlanding fra Danmark, da der ikke går nogle direkte fly.

Priserne er relativt høje i forhold til andre destinationer rundt omkring i verden. Argentina ligger langt væk, så det er naturligt nok. Men der er indimellem tilbud, og ved samtidig at sammenligne priser på flybilletter til Buenos Aires hos alle selskaberne, kan du i det mindste fange den bedste mulighed.

Priser på flybilletter til Buenos Aires

Prisen på en returbillet på economy class starter som regel lige omkring 7.000 kroner. Hvis altså du køber i god tid, og du fanger den bedste pris.

En mere normal pris (altså det du generelt skal forvente) hedder omkring 11-12.000 kroner for en returbillet.

Enkeltbilletter kan naturligvis erhverves billigere, hvilket er nyttigt hvis du starter rejsen i Buenos Aires og vil hjem igen fra et andet sted i Sydamerika.

Husk at nu om dage kræver næsten alle selskaber ekstra betaling for indtjekket bagage og sædevalg. Undgå generelt at vælge en ‘economy light’ billet da det ikke er inkluderet her, og du bagefter skal til at betale ekstra. Køb i stedet ‘economy standard’ eller ‘economy flex’ da bagage og sædevalg oftere er inkluderet i billetprisen her.

Business class billetter til Buenos Aires starter typisk omkring 21.000 kroner, når der er tilbud, mens 40.000 kroner er en mere normal pris at betale for fornøjelsen.

Disse selskaber flyver til Buenos Aires

Flere selskaber flyver fra Europa til Argentina. Med nedenstående selskaber kan du dermed rejse fra Danmark til Argentina med én mellemlanding undervejs:

KLM – med mellemlanding i Amsterdam
Air France – med mellemlanding i Paris
Lufthansa – med mellenlanding i Frankfurt
British Airways – med mellemlanding i London
Iberia – med mellemlanding i Madrid eller Barcelona
AirEuropa – med mellemlanding i Madrid
ITA Airways – med mellenlanding i Rom

Derudover flyver selskaber som Aerolíneas Argentinas og LATAM også fra Europa til Buenos Aires. Men kun fra Madrid, så du kan ikke umiddelbart planlægge med dem fra Danmark af.

Det er normalt billigst at flyve fra Danmark til Buenos Aires med enten KLM, Air France, Lufthansa eller Iberia. De har som regel de billigste priser. Iberia er som udgangspunkt billigst når det gælder standardpriser, mens KLM og Air France optræder med de bedste tilbud. De to selskaber er altså værd at holde øje med.

Hvornår skal man bestille billetter?

Når det gælder flybilletter til Buenos Aires, og dermed flybilletter til Argentina, bør du bestille cirka 3-4 måneder i forvejen. Her er de billigst. De er lidt dyre, når du køber én måned i forvejen eller mindre. Så det bør generelt undgås, medmindre du absolut skal af sted på en bestemt dato.

Sæsonen har også indflydelse. December og januar er de to mest populære måneder at rejse til Argentina, så her er billetterne normalt også dyrest. Måneder som marts, april, juli, august og september er generelt billigst. Og det er i øvrigt også de bedste tidspunkter at rejse til Buenos Aires. Især om foråret og efteråret, da vejret er meget behageligt i byen på disse årstider.

Planlægning af resten af rejsen

Efter du har købt flybilletterne, skal du til at planlægge resten af rejsen.

Du skal blandt andet til at finde overnatning. Her bør du læse min artikel om hvor man skal bo i Buenos Aires.

Samtidig kan det være, du vil ud at udforske andre destinationer i Argentina eller endda i Sydamerika. I så fald skal yderligere transport planlægges, og det vil nok også være med fly. Aerolíneas Argentinas har de bedste muligheder, når du vil videre fra Buenos Aires, så du kan passende søge efter billetter hos dem. Derudover er der lavprisselskaber som Jetsmart og Flybondi der også har ruter fra Buenos Aires til andre sydamerikanske byer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top